Posts

Showing posts from April, 2017

Bab 2

Selepas keluar dr bilik Encik Rayyan, Elissa nampak kelibat yang sangat dikenalinya. "Is that??? OMG !!!! apa Shah buat kat sini? ni ke surprise yang di cakap tuu? dia nak ajak aku mkn ke?" tapi shah tak nmpk elisa pun.dia terus jalan masuk bilik Encik Rayyan. "ehh, apahal dia masuk bilik bos aku ni?" Elissa kebingungan.

"Assalamualaikum brother! apa macam? sihat?" kata shah sebaik sahaja dia masuk bilik Rayyan. "Wsalam, eh lahanat kau tak payah tnya aku mcm dah bertahun tak jumpa." jawab rayyan, shah hanya tergelak. "Hah, kau boleh start kerja esok paling lambat HAHAHA aku rasa kelakar yal jadi bos kau." shah tergelak lagi dengar rayyan cakap mcm tu. "Aik belum interview lagi dah dapat. bagus ah bos mcm kau ni" kata shah. "AH kau tak payah mcm bagus sangt kat sini." jawab rayyan. kenapa rayyan tak perlu tanya shah. Sebab, mereka berdua actually mmg rapat dari zaman U. Rayyan mmg kenal sangt dengan shah tu belajar …